• Prsten Boucheron
  • Prsten Boucheron
Boucheron

Prsten Boucheron

293 800 Kč
Do obchodu Farfetch
  • Doprava zdarma
  • Doručení do 2-6 pracovních dní
  • 14 dní na vrácení

Popis

Boucheron 18kt white gold Quatre Double White Edition diamond ring - Silver

  • Značka: Boucheron
  • Barva: Bílá, Žlutá, Zlatá, Stříbrná
  • Sezóna: 2023/2024

Přidán do katalogu Shopsy v období března 2023. Tento produkt můžete zakoupit v internetovém obchodě Farfetch. Doplňte svůj módní vzhled dalšími produkty Boucheron - podtrhněte svou eleganci a styl.

18kt white gold Quatre Double White Edition diamond ring from BOUCHERON featuring 18kt white gold, round cut diamonds, pavé setting, ceramic, engraved logo and polished finish. Conscious: 95% of the gold Boucheron uses is recycled, thereby reducing the brand's environmental impact. The remaining 5% is certified Fairmined..